Pulsar Thermion 2 LRF XL50 lämpökiikaritähtäin
Pulsar Thermion 2 LRF XL50 lämpökiikaritähtäin
Pulsar Thermion 2 LRF XL50 lämpökiikaritähtäin
Pulsar Thermion 2 LRF XL50 lämpökiikaritähtäin
Pulsar Thermion 2 LRF XL50 lämpökiikaritähtäin
Pulsar Thermion 2 LRF XL50 lämpökiikaritähtäin
Pulsar Thermion 2 LRF XL50 lämpökiikaritähtäin
Pulsar Thermion 2 LRF XL50 lämpökiikaritähtäin

Pulsar Thermion 2 LRF XL50 lämpökiikaritähtäin

6 990,00 €
sis. 24 % ALV
Toimitus 5-7 arkipäivää

Toimitusaika 1-3vrk


Asiantuntijan mielipide: Leo Grönlund

"Pulsar Thermion 2 LRF XL50 lämpötähtäimen fyysisesti iso 17ym kenno vastaanottaa merkittävästi enemmän tietoa edessä olevasta maastosta verrattuna pinta-alaltaan huomattavasti pienempiin 12ym kennoihin. Tämä yhdistettynä 25mk herkkyyteen mahdollista yksityiskohtaisen kuvan. Tällöin päästään kuvatarkkuuteen, joka on alan huippua. Metsästyksessä tästä on erityistä hyötyä ja tuo turvallisuutta, kun näkee maisemaa yksityiskohtaisesti ja myös trofeesarvien havainnointi tarkentuu."

Maailman ensimmäinen lämpökiikaritähtäin klassisella muotoilulla ja laseretäisyysmittarilla

Laseretäisyysmittari sulautuu saumattomasti kiikaritähtäimen solakkaan 30 mm runkoputkeen. Laseretäisyysmittari ei vie paljon tilaa, ja sekä sen lähetin että vastaanotin toimivat samassa optisessa kanavassa. Suurin mittausetäisyys on 800 metriä – Thermion 2 LRF XL50 antaa loistavan etäisyyden tunnun ja tarkkuuden, jolla osut kaukaisempiinkin maaleihin.

Tarkka ja herkkä lämpökuvakenno, 1024x768 pikseliä 12 µm pikselivälilläTerävä, voimakaskontrastinen lämpökuva helpottaa eläinten ja niiden ruumiinosien tunnistamista ja erotat jopa pienimmät yksityiskohdat kuten oksat, lehdet ja maaston muodot.


Ennennäkemättömän herkkä lämpökuvakennoLämpökuvakenno, jonka NETD-arvo on alle 35 mK (0,025 °C), takaa täydellisen yksityiskohtien erottumisen jopa rankimmissa sääolosuhteissa, jolloin lämpökontrasti on matala. Vähäisimmätkin lämpötilanvaihtelut erottuvat selkästi niin sateessa, sumussa tai kylminä aamuina, jolloin olosuhteet lämpökuvaukselle ovat haasteellisimmillaan.

Iso ja nopea-aukkoinen F50/1.0 linssiLämpötähtäimessä optiikan laadulla on suuri merkitys suorituskykyyn, jotta kuvan laatu pysyy hyvänä myös matalimmilla säteilytasoilla. Pulsar Thermion 2 LRF XL50 iso ja nopea-aukkoinen (F50/1.0) etulinssi tehostaa tarkkailukykyäsi äärimmilleen. Thermion 2 LRF XL50 antaa käyttäjilleen parasta laatua, tarkan ja suurikontrastisen ja paljon kertovan kuvan joka kerta, jopa sateessa ja sumussa, jolloin tarkastellun ympäristön lämpökontrasti on alhaisimmillaan.

Pitkä, jopa 1800 m havaintoetäisyysVoimakas, pitkälle erottava F50/1.0 objektiivin linssi yhdessä ammattilaisluokan 1024x768 @12 µm lämpökuvakennon kanssa tuottaa poikkeukselliset havainnointiominaisuudet. Tavanomainen 1,8-metrinen kohde erottuu 1800 metrin etäisyydeltä pilkkopimeässä.

Jopa 7 tuntia käyttöaikaa yhdellä latauksellaPulsar Thermion 2 LRF XL50 saa virtansa kahdesta ladattavasta akusta: siinä on yksi sisäinen, 4,9 Ah ladattava akku ja sen mukana toimitetaan myös vaihdettava 2 Ah akku. Yksi lataus takaa jopa 7 tunnin akkukeston, mikä riittää hyvin koko yön kestävälle metsästysreissullekin. Vaihdettavan akun muotoilu helpottaa akun laittamista paikalleen, joten tyhjän akun vaihtaminen ladattuun hoituu ennätysnopeasti ja sysipimeässä pelkältä käsituntumalta.

Tarkka, molempikätinen linssin tarkennusObjektiivin linssissä on sisäinen tarkennusmekanismi, joka tuottaa selkeän ja terävän kuvan miltä tahansa etäisyydeltä. Sekä objektiivin oikealla että vasemmalla puolella on ergonomiset tarkennuspyörät, mikä helpottaa tarkentamista kätisyydestäsi riippumatta.

Muunneltava suurennosteho 1.75x–14xThermion 2 LRF XL50 perussuurennostehoa voidaan kasvattaa jopa nelinkertaiseksi 1.75x–14x välillä. Suurennosta voidaan muuttaa 2x pykälin tai portaattomasti, millä saavutetaan kuhunkin tilanteeseen sopivin näkyvyys.

Huipputarkka tähtäys Kuva kuvassa -tilassa (PiP)Kuva kuvassa -tilassa (PiP) saat nollattua kiikaritähtäimesi äärimmäisen tarkasti. Kuva kuvassa -toiminnon näyttö vie vain 10 % kuva-alasta, joten näkökenttä ei häiriinny kahdesta yhtäaikaisesta kuvasta huolimatta. Tähtäysalue näkyy suurennettuna ruudun ylälaidassa ja sen ympärillä koko kuva-alue – tilanne on täydellisesti ja jatkuvasti hallinnassasi.

Viisi yksilöllistä ammuntaprofiilia / 50 nollausetäisyyttäNollausasetukset tallennetaan ammuntaprofiileihin. Pulsar Thermion 2 LRF XL50  muistiin voi tallentaa jopa viisi eri ammuntaprofiilia erilaisia aseita ja ammuksia varten. Joka profiilissa voi olla kymmenen eri nollausetäisyyttä.

Kymmenen erilaisen tähtäinkuvan valikoima yhdeksän eri värisenäSähköinen tähtäinkuva näkyy aina samalla polttotasolla kohteen kanssa. Uuden Thermion 2 LRF XL50 lämpötähtäimen muistiin voi tallentaa kymmenen erilaista tähtäinkuva-asetusta (suora osuma, ballistinen, skaalautuva ja tavanomainen), kaikki saatavilla yhdeksässä eri värissä.

Helppo asennus 30 mm päivätähtäinrenkailleUudessa Pulsar Thermion 2 LRF XL50 on mihin tahansa metsästysaseeseen sopiva, tuttu muotoilu. Ulkoa päin kiikaritähtäin muistuttaa tavanomaista, 30 mm runkoputkella varustettua päivätähtäintä. Tämän ansiosta sen asennus kivääriisi ei siis vaadi erityisiä työkaluja tai lisävarusteita, vaan voit hyödyntää tuttua, hyväksi havaittua ratkaisua.

PikakäynnistysPulsar Thermion 2 LRF XL50 käynnistyy jo kolmen sekunnin kuluessa virtapainikkeen painalluksesta ja on heti käyttövalmis.

Täysin vedenpitävä (IPX7)Tuli kyseeseen sitten rankkasade, lumimyrsky tai muu kostuminen, IPX7-vesitiiviysluokitus takaa, ettei laite petä märimmilläkään keleillä! Pulsar Thermion kestää jopa upottamisen 1 metrin syvyyteen 30 minuutin ajaksi.

Suuri rekyylinkestävyys: 12-kaliiperinen, 9.3x64 ja 375H&HPulsar Thermion 2 LRF XL50 -lämpökiikaritähtäimillä on hyvä rekyylinkestävyys, mikä sallii niiden käytön niin suurikaliiperisten, rihlattujen metsästyskiväärien kuten 9.3х64, .30-06, .300, .375. jne. kuin rihlaamattomienkin (so. sileäpiippuisten) tai ilma-aseiden kanssa.

Laaja käyttölämpötila-alue -25°C ... +50°CThermion 2 LRF XL50 -kiikaritähtäimet toimivat luotettavasti myös kovalla pakkasella (jopa -25°C) tai polttavassa helteessä (+50°C). Pakkasenkestävä AMOLED-näyttö päivittyy silmänräpäyksessä ja varmistaa kuvan pysymisen terävänä ja sulavana myös, kun seuraat nopeasti liikkuvia kohteita.

Suurikontrastinen HD AMOLED -näyttöUuden 1024x768 pikselin HD AMOLED -näytön värintoisto on entistä parempaa, se säästää virtaa, kuva on suurikontrastinen ja vasteaika lyhyt ja se tuottaa kirkkaan ja sulavan kuvan myös liikkuessasi hyisessä ulkoilmassa.

Kahdeksan väripalettiaKahdeksan eri väripaletin valikoima parantaa näkyvyyttä erilaisissa olosuhteissa, jolloin voit valita kuhunkin tilanteeseen ja katseluolosuhteeseen sopivimman vaihtoehdon. Kuuma valkoinen, kuuma musta ja kuuma punainen helpottavat kohteen liikkeen havaitsemista, sateenkaari ja ultramariini vuorostaan korostavat kohteiden lämpötilaeroja ja helpottavat tunnistamista. Punainen yksivärinen, seepia ja violetti vähentävät silmän väsymistä ja sopivat parhaiten pitkäaikaiseen yötarkkailuun.

Laajakulmainen okulaari mukavaan katseluun29,5° näkökentän tarjoava laajakulmaokulaari takaa yhdessä HD AMOLED -näytön kanssa miellyttävän katselukokemuksen. Thermion 2 LRF XL50:n okulaarin kuva on täydellinen, eikä se 50 mm lähtöpupillin takia kärsi ikävästä avaimenreikäefektistä. Pulsar Thermion 2 LRF XL50 Pro:n kuvan katselu ei uuvuta silmiäsi, vaan voit täysin keskittyä metsästykseen.

Sisäinen valokuva- ja videotallenninPidä parhaat katselukokemuksesi tallessa ja jaa ne ystäviesi ja metsästyskavereidesi kanssa. Voit tallentaa kiinnostavan hetken tai aloittaa videotallennuksen yhdellä napin painalluksella. Laitteen sisäiseen 16 gigatavun muistiin voi tallentaa tuntikausia videota ja tuhansittain valokuvia.

Stream vision 2. nivoutuu yhteen iOS- ja Android-laitteiden kanssaSisäinen Wi-Fi -moduli toimii langattomasti Android- ja iOS-älypuhelinten ja muiden mobiililaitteiden kanssa kanssa ilmaisen Stream Vision 2 -sovelluksen kautta. Tämä avaa uusia, jännittäviä mahdollisuuksia käyttää laitettasi: voit mm. päivittää laiteohjelmiston langattomasti, siirtää tosiaikaisesti kuvia älylaitteellesi, kauko-ohjata laitteesi digitaalisia toimintoja, jne. Sovelluksen rekisteröineet käyttäjät saavat ilmaisen pilvitallennustilan, jonne he voivat tallentaa digitaalisilla pimeänäkö- tai lämpökuvauslaitteellaan otettua materiaalia.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.