Pulsar Krypton 2 XQ35 kiikaritähtäimen lämpölisäosa
Pulsar Krypton 2 XQ35 kiikaritähtäimen lämpölisäosa
Pulsar Krypton 2 XQ35 kiikaritähtäimen lämpölisäosa
Pulsar Krypton 2 XQ35 kiikaritähtäimen lämpölisäosa

Pulsar Krypton 2 XQ35 kiikaritähtäimen lämpölisäosa

2 690,00 €
sis. 24 % ALV
Toimitus 5-7 arkipäivää

Toimitusaika 1-3vrk


Pulsar Krypton 2 on nyt suosittua edeltäjämallia pienempi ja tasapainoisempi. Uudessa Krypton 2 lämpötähtäimessä akku on sijoitettu laitteen päälle. Akunkesto 11h. Menu -valikko on nyt yhtenevä muiden Pulsar laitteiden kanssa ja myös kuumanvärejä löytyy 8kpl.


PÄIVITÄ LÄMPÖKUVAUSTEKNOLOGIAAN

Huipputarkkaan 17 µm lämpökuvausteknologiaan perustuva lämpökuvakenno 384x 288 pikselin tarkkuudella ja korkealaatuisella HD AMOLED -pienoisnäytöllä, Pulsar KRYPTON 2 XQ35 tarjoaa terävimmän mahdollisen kuvan, samalla kuitenkin säilyttäen päiväkiikaritähtäimen tarkkuuden. Pulsar Krypton 2 XQ35 sopii monille erilaisille kiikaritähtäimille ja erilaisille suurennostehoille ja muuttaa tavalliset päivätähtäimet voimakkaiksi lämpötähtäysjärjestelmiksi.

Pulsar lämpölisäosat ovat aina valmiiksi tehtaalla keskitetty (kohdistettu) näytön osalta. Tämä merkitsee merkittävää ajan ja säästöä vaivan laitteen käyttäjältä, kun varsinaista kohdistusammuntaa ei tarvitse tehdä. Tätä edun vain pieni osa eurooppalaisista valmistajista tarjoaa asiakkailleen.

Yli kahden kilometrin havaintoetäisyysVoimakas linssi yhdessä ammattilaistasoisen 17 µm lämpökuvakennon kanssa mahdollistaa poikkeukselliset havaintomahdollisuudet. Tavanomaisen 1,8 m (6 jalan) korkuisen kohteen voi havaita jopa 1300 metrin etäisyydeltä pilkkopimeässä.

Erittäin herkkä 384x288 / 17 µm lämpökuvakennoPulsar Krypton käyttää korkealaatuista 17 µm lämpökuvakennoa 384x288 pikselin tarkkuudella, joka mahdollistaa terävän ja suurikontrastisen kuvan ja lämpöherkkyyden kaikissa sääolosuhteissa.

TeräväpiirtokuvaSuuri tarkkuus takaa erinomaisen kuvanlaadun, jolloin eläinten tunnistaminen on helppoa ja erotat jopa pienimmät yksityiskohdat kuten oksat, lehdet ja varvikot.

Pikalukittava linssinsuojusadapteri tarkalla kohdistusmekanismilla päiväkiikaritähtäimien etulinssiin liittämiseksiLämpölisäosa kiinnittyy pikalukituksella varustettuun PSP-adapteriin, joka on helppoa kiinnittää kiikaritähtäimen ja irrottaa siitä. Sovittimen kiinnitys sallii lämpölisäosan tarkan kohdistamisen päiväkiikaritähtäimen näkökenttään, jolloin sen kuva-ala saadaan hyödynnettyä mahdollisimman hyvin.

Muuttumaton osumatarkkuusKrypton antaa ampujan keskittyä nopeaan kohteen etsintään ja sopivan osumakohdan löytämiseen hämärissä olosuhteissa, ilman rasittavia ja monimutkaisia säätöjä. Lämpölisäosan komponenttien järjestely on suunniteltu parhaan osumatarkkuuden ja todella helpon säädettävyyden lähtökohdista. Lämpölisäosan rakenne takaa osumatarkkuuden muuttumattomuuden kohdistettaessa sitä eri etäisyyksille.

Sopii laajalle joukolle eri suurennustehoilla varustettuja kiikaritähtäimiäPulsar Krypton 2 XQ35 -lämpölisäosa mukautuu vaivattomasti kiikaritähtäimien suurennostehoille välillä 2x ... 6x.

Iskunkestävä magnesiumseosrunkoKryptonin kevyt magnesiumseosrunko tekee laitteesta lujarakenteisen ja kestävän, ja se kestää suurikaliiperistenkin kiväärien rekyylin. Parannettu rakenteen lujuus vähentää laukaisun aikaisia värähtelyitä ja parantaa ballistisia ominaisuuksia. Magnesiumseosrunko myös jäähdyttää laitetta entistä paremmin.

Sisäinen kuva- ja videotallennin 16 Gt muistillaSisäinen kuva- ja videotallennin on erinomainen apu, kun käyttäjä haluaa tallentaa video- tai valokuvaa ainutlaatuisista kokemuksistaan. Yksi REC-painikkeen painallus aloittaa tallennuksen. Materiaalin voi helposti jakaa työtoverien, ystävien ja perheen kanssa. 16 gigatavun sisäiseen tallennustilaan mahtuu tuntikausia videota ja kasapäin kuvia, jotka voi ladata tietokoneelle tai älypuhelimeen.

Wi-Fi ja Stream Vision -sovellus iOS- ja Android-laitteilleWi-Fin ja ilmaisen Stream Vision -sovelluksen avulla voit yhdistää Pulsar Krypton 2 XQ35:n langattomasti älypuhelimiin ja muihin mobiililaitteisiin ja käyttää niitä kakkosnäyttönä tai kauko-ohjaimena. Android- ja iOS-yhteensopivan sovelluksen avulla voit myös siirtää kuvamateriaalia, suoratoistaa kuvaa nettiin, säätää laitteen asetuksia yksityiskohtaisesti ja päivittää laiteohjelmiston.

Päiväoptiikan hyödyt säilyvät myös yöaikanaPulsar Krypton -kiikaritähtäimen lämpölisäosa antaa käyttäjän hyödyntää päivätähtäintensä hyviä ominaisuuksia myös pimeän laskeuduttua: esim. pimeänäkökiikaritähtäimiä pitempi silmäsuoja, tuttu ja perinteinen tähtäinkuva, portaaton zoom, nopea vaihto yömetsästykseen ja tuttu ammuntatyyli... etuja on monia!

Täysin vedenpitävä (IPX7)IPX7-luokiteltu vesitiiviys takaa, että Krypton -kiikaritähtäimen lämpölisäosat toimivat moitteetta märällä säällä – jopa rankkasateessa, lumisateessa tai upotettuna 1 metrin syvyiseen veteen 30 minuutin ajaksi (IEC 60529).

Täysvärinen, pakkasenkestävä AMOLED-näyttöPulsar Krypton on suunniteltu toimimaan virheettä äärimmäissä sää- ja lämpötiloissa. Olipa ympäristö sitten jääkylmä tai polttavan kuuma, kuva säilyttää kontrastinsa ja eloisat värinsä virkistystaajuuden siitä kärsimättä. AMOLED-näyttöteknologia takaa virheettömän, sulavan ja terävän kuvan sekä säästää virtaa.

Päivitettävä laiteohjelmisto, keskeytymätön laitekehitysIlmainen, Android- ja iOS-yhteensopiva Stream Vision 2 -ohjelmisto helpottaa Kryptonin käyttöönottoa ja auttaa pitämään sen laiteohjelmiston ajan tasalla. Laitteeseen tulee aika ajoin parannuksia ja uusia toimintoja.

Pitkä toiminta-aika ja tehokkaat akutPikaladattavat akkupakkaukset mahdollistavat jopa 8 tunnin keskeytymättömän käytön. Voit käyttää samaa akkua läpi koko yön tarvitsematta vaihtaa sitä. Kryptoniin voidaan myös kytkeä mikä tahansa varavirtalähde Micro USB:n kautta ja käyttää sitä ulkoisena virtalähteenä.

Rekyylinkestävyys .375 H&H, 12-kaliiperinen ja 9.3x64Rekyylinkestävyys jopa 6000 joulea (J) takaa kestävyyden jopa suurikaliiperisilla .375 H&H, 12 kaliiperin haulikon ja 9.3x64 ammuksilla.

Laaja käyttölämpötila-alue (-25°C ... +50°C)Pulsar Krypton -kiikaritähtäimen lämpölisäosan runko, virtayksikkö, optiikka ja elektroniikka on suunniteltu toimimaan moitteettomasti -25° ... +50°С lämpötilassa. Äärimmäisetkään lämpötilanvaihtelut eivät haittaa sen toimintaa.


Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.